ACB
Esports Bàsquet 09/06/2011

Així van calçats els protagonistes de la final de l'ACB

Un estudi de l'especialista i fotògraf Emilio Cobos analitza quants jugadors de la final aposten per les marques Nike, Adidas i Under Armour

àlex Gozalbo
1 min
Les sabatilles de Roger Grimau.

BarcelonaLa final que enfronta el Regal Barça amb el Bizkaia Bilbao Basket podrà ser seguida des de 86 països i serà un aparador de l'ACB a tot el món. Les marques comercials ho saben i posen especial interès en les sabatilles que lluiran els seus jugadors.

Segons un estudi de l'especialista i fotògraf Emilio Cobos, Nike és la marca més utilitzada, ja que 18 dels protagonistes de la final la lluiran. Adidas serà la firma escollida per quatre jugadors. El cas curiós el protagonitza Roger Grimau, que porta unes Under Armour.

Per equips, deu jugadors del Regal Barça aposten per Nike, mentre que un ho fa per Adidas i un altre per Under Armour. Del Bizkaia Bilbao Basket vuit portaran Nike i tres, Adidas.

Les sabatilles més utilitzades són les Nike Zoom Kobe, que són utilitzades per fins a deu jugadors en les seves quatre versions.

La llista és la següent:

Nike Zoom Kobe VI I.D: Joe Ingles, Jaka Lakovic, Terence Morris, Chris Warren, Dimitros Mavroeidis, Edu Hernández-Sonseca i Axel Hervelle.

Nike Zoom Huarache 2K4 I.D: Alan Anderson i Boniface N'Dong

Adidas Beast Howard: Fran Vázquez i Marko Banic.

Nike Hyperdunk 2010: Víctor Sada i Erazem Lorbek.

Nike Zoom Hyperfuse: Kosta Perovic.

Nike Blue Chip II: Janis Blums.

Nike Zoom Kobe IV: Aaron Jackson.

Nike Zoom Kobe V: Kostas Vasileiadis.

Nike Zoom Kobe VI FC Barcelona: Joan Carles Navarro.

Nike Zoom Hyperfuse Low: Josh Fisher.

Nike Air Max Fly By: Ricky Rubio.

Adidas AdiZero Rose 1.5: Àlex Mumbrú.

Adidas Speedcut XR: Paco Vázquez.

Under Armour Micro Ice: Roger Grimau.

stats