Nando de Colo amarga el retorn de Mirotic al Palau (74-75)

• Barça: Satoransky (6), Laprovittola (14), Mirotic (17), Tobey (4), Sanli (5), -cinc inicial-; Kalinic (5), Vesely (6), Kuric (13), Jokubaitis (4), Nnaji i Paulí. Entrenador: Sarunas Jasikevicius.
  • Asvel Villeurbanne: Obasohan (6), De Colo (19), Mathews (8), Noua (5), Fall (14) -cinc inicial-; Kahudi (7), Diot (-), Tyus (2), Lighty (4) i Jackson-Cartwright (10). Entrenador: TJ Parker.
  • Resultats parcials: 15-21 / 31-19 / 16-17 / 12-18
  • Àrbitres: Pukl, Kardumi Rossi.
  • Eliminats: cap.
  • Pavelló: Palau Blaugrana. 5.737 espectadors.

Nando de Colo va amargar el retorn de Nikola Mirotic al Palau Blaugrana. El base francès va anotar els últims nou punts d'un Asvel Villeurbanne que es va endur la victòria en un partit ple de canvis en el marcador (74-75). "No teníem res a perdre i hem sabut fer el nostre partit", va reconèixer el jugador, que va anotar 19 punts contra un Barça que va malbaratar una diferència de 12 punts.

Sarunas Jasikevicius va tenir les baixes de Cory Higgins, Àlex Abrines, Sergi Martínez i Oscar da Silva en el dia en què Nikola Mirotic reapareixia al Palau Blaugrana. Els seguidors culers feia 177 dies que no veien en directe la seva estrella, que va començar el partit ocupant una insòlita posició d'aler i compartint parquet amb Mike Tobey i Sertaç Sanli. "No hem matat el partit quan teníem un avantatge de 12 punts", va reconèixer Jasikevicius.

Nando de Colo

L'Asvel Villeurbanne va dominar el primer quart del partit gràcies a les seves variants defensives i al domini en el rebot de Youssoupha Fall, que va aconseguir nou captures en tan sols set minuts de joc. L'estratègia de TJ Parker va obligar els jugadors del Barça a pensar més del compte per desxifrar la manera de trobar bons llançaments. Els cinc primers triples del conjunt culer no van entrar i el rival francès va obtenir una diferència d'onze punts (8-19). La reacció local va arribar en un segon quart en què Kyle Kuric va interpretar millor les posicions ofensives. L'escorta va anotar quatre triples abans del descans (46-40).

El Barça va arribar a tenir una diferència de 12 punts a l'inici del tercer quart (52-40), però a poc a poc es va anar diluint contra un rival que va mantenir intacte el desig de victòria. Durant els primers sis minuts de l'últim quart tan sols va poder sumar dos punts. L'aportació de Nando de Colo, que va anotar la cistella decisiva quan faltaven 1,3 segons per al final, va ser clau, ja que l'equip blaugrana va perdre la pilota en una última acció de banda.