La defensa del Barça desballesta l'Emporio Armani de Milà (74-56)

Sense encert en el tir exterior, l'equip blaugrana guanya un aspirant al títol

• Barça: Satoransky (9), Laprovittola (5), Kalinic (6), Tobey (13), Sanli (4) -cinc inicial-; Da Silva, Paulí (4), Vesely (7), Abrines (5), Higgins (11), Jokubaitis (3) i Nnaji (7). Entrenador: Sarunas Jasikevicius.
  • EA7 Emporio Armani de Milà: Pangos (5), Hall (7), Thomas, Melli (2), Davies (18) -cinc inicial-; Tonut (5), Baron (7), Hines (6), Datome (1) iy Voigtmann (5). Entrenador: Ettore Messina.
  • Resultats parcials: 21-21 / 22-18 / 18-12 / 13-15
  • Àrbitres: Ilija Belosevic, Damir Javori Joseph Bissangm.
  • Eliminats: Baron.
  • Pavelló: Palau Blaugrana. 6.316 espectadors.

Tot i fallar 18 dels 21 triples que va intentar, el Barça va aprofitar la seva bona defensa per deixar l'EA7 Emporio Armani de Milà sense opcions de victòria al Palau Blaugrana (74-56). L'equip italià tan sols va poder anotar 35 punts durant 30 minuts i després d'un primer període igualat es va diluir.

"Hem millorat el nostre nivell després del primer quart. Ha sigut un partit lleig, però l'equip segueix progressant", va analitzar Sarunas Jasikevicius. "No els hem deixat fer bàsquet fàcilment", va afegir Tomás Satoransky.

Brandon Davies va començar el partit posant la por als aficionats del Palau Blaugrana. El pivot va anotar 10 dels primers 12 punts un equip italià que va obtenir una diferència de sis punts en el marcador. Sarunas Jasikevicius va modificar la defensa del seu joc interior i va accentuar el protagonisme d'un Mike Tobey que va fer una feina molt solvent. El segon quart del Barça va marcar la diferència i va començar a endreçar tant el seu joc com el marcador contra un rival que tan sols va poder sumar 8 punts en 10 minuts (43-29).

Cory Higgins

L'Olímpia de Milà va necessitar quatre minuts per anotar durant un tercer quart cruel amb els seus interessos. La diferència local va créixer fins als 21 punts (55-34). L'equip italià va trobar a faltar les baixes de jugadors com ara Naz Mitrou-Long i Shavon Shield, dues peces clau del seu perímetre, i mai va trobar la continuïtat en el seu joc. A més, Davies va anar de més a menys i va acabar evidenciant la mateixa irregularitat que quan vestia la samarreta culer. El partit es va acabar amb només dos àrbitres per la lesió de Joseph Bissang.

L'errada de Madrid, corregida

L'Eurolliga va reconèixer que va sumar un punt per equivocació al Reial Madrid. Tot i l'error, l'equip blanc va perdre contra la Virtus de Bolonya. L'organisme va explicar que va sumar un punt a Dzanan Musa, a qui havia de comptabilitzar una pilota perduda, però va corregir el resultat final.