Bàsquet - Eurolliga

El Barça desactiva el Partizan i els seus ultres

L'equip aconsegueix la victòria i el club reacciona a temps per evitar una allau sèrbia a les graderies

2 min
Els ultres del Partizan a les portes del Palau Blaugrana

BarcelonaAmb la lliçó apresa del malson contra l'Eintracht de Frankfurt que va omplir d'aficionats alemanys el Camp Nou, el Barça va evitar que el Palau Blaugrana s'omplís d'ultres serbis en el seu partit contra el Partizan. Hores abans del partit, el club blaugrana va procedir a la cancel·lació i devolució de més de 250 entrades adquirides per simpatitzants del conjunt de Belgrad. El club català, que va detectar un problema de seguretat a les seves plataformes, va retornar l’import íntegre de les entrades a tots els aficionats serbis que havien adquirit una localitat en l’espai de l’afició culer. "El Barça, en compliment de la llei de l’esport, no pot ni vol posar en risc els seus socis, abonats i aficionats", va dir l'entitat a través d'un comunicat.

El nombre d’efectius de seguretat va ser reforçat i Joan Laporta, que va presenciar el partit en directe, va enviar una carta explicativa al Partizan. El dispositiu de seguretat va retenir un grup de seguidors ultres de l'equip serbi en un dels controls d'accessos al recinte del Palau Blaugrana.

Tomás Saroransky.

Triomf solvent (79-68)

El Barça va encetar una setmana de tres partits amb una victòria solvent contra un Partizan que va tenir mals percentatges de tir i que no va saber controlar el rebot (79-68). "Hem aconseguit una victòria que era important per a nosaltres", va opinar Sarunas Jasikevicius, que fer reaparèixer Kyle Kuric. "Després del descans, hem millorat el nostre nivell", va analitzar Nico Laprovittola, que va sumar 13 punts i 6 assistències. L'argentí es va compenetrar molt bé amb Tomás Satoransky, que va acabar amb 11 punts. Un altre dels destacats va ser Oscar da Silva, que va capturar 9 dels seus 10 rebots durant la primera meitat.

stats