La Fonteta no desactiva el Barça (64-80)

i
Àlex Gozalbo
Àlex Abrines

BarcelonaEl Barça no afluixa. L’equip blaugrana va tancar una setmana exigent amb una victòria contra el València Basket (64-80). Àlex Abrines, que va anotar 23 punts amb 7/9 triples, va liderar el triomf culer a la Fonteta, on la defensa visitant va tornar a ser un espectacle.

Sarunas Jasikevicius va tenir la baixa de Cory Higgins, que arrossega molèsties al peu esquerre. “Hem comès algunes errades, però en general estic content”, va analitzar el tècnic d’un Barça que va repartir 24 assistències.

El Barça va començar a controlar el partit quan va limitar les seves pèrdues de pilota. Una bona circulació de pilota i una gran defensa van generar molts problemes a un València Basket que va arribar al descans amb un desavantatge de 12 punts (29-41). La segona part va fer més evident la superioritat visitant. A més, l’equip valencià va sumar algunes lesions en un escenari en què ja tenia baixes importants. “Hem anat patint adversitats”, va reconèixer Jaume Ponsarnau, entrenador del conjunt valencià.

Derrota del Baxi Manresa (92-86)

El Baxi Manresa, per la seva banda, va perdre a la pista del MoraBanc Andorra (92-86). L’equip entrenat per Pedro Martínez no va tenir premi a un bon partit en què va arribar a tenir un avantatge de 13 punts i va ser derrotat a la pròrroga. Dani Pérez i Makai Mason van fallar els seus tirs finals, i en el temps extra el conjunt local va ser més efectiu.