NBA
Esports Bàsquet 05/01/2011

Les bones actuacions dels germans Gasol es tradueixen en victòria als seus equips

Pau Gasol, amb 21 punts i 7 rebots, ha ajudat els Lakers a derrotar els Pistons (108-83), mentre que Marc Gasol (10 punts i 10 rebots) ha liderat la defensa en el triomf de Memphis contra els Thunder (110-105)

Pau i Marc Gasol esperen sota cistella.

HoustonEls Lakers van recuperar el somriure, van fer un primer pas per superar la crisi de joc que estan patint, i van derrotar de forma contundent als Pistons de Detroit (108-83). Gasol ha fet 21 punts, i ha estat el líder de l'atac de la franquícia de Los Ángeles. Ha estat en pista 35 minuts, per anotar 7 d'11 tirs de camp, 7-7 de personal, 7 rebots, 2 assistències, 2 recuperacions i 1 tap.

També ha estat destacada l'actuació del Marc Gasol, que ha ajudat els seus Grizzlies a derrotar (110-105) als Thunder d'Oklahoma. Excel·lent en defensa, amb 10 rebots (tots, defensius) i controlant als homes alts dels Thunder, va aportar 10 punts en els 37 minuts que ha jugat. Els de Memphis han recuperat 42 pilotes, demostrant el seu domini sota la cistella. El partit no ha pogut ser perfecte, perquè Marc no ha estat encertat des de la línia de personal, fallant un tir lliure a falta de 25 segons, que hagués sentenciat el matx.

Menys encertat ha estat Rudy, en la derrota dels Trail Blazers (84-81) contra els Mavericks. L'ex de la Penya, ha jugat 17 minuts, aportant 2 punts (1 de 4 en tirs de camp), 2 rebots i una assistència.

La mala notícia l'ha donada Calderón, que s'ha lesionat del turmell. El base dels Raptors pateix un esquinç i no ha pogut jugar el partit que els de Toronto han perdut davant els Bulls de Chicago (111-91). Amb aquest, és el sisè partit que Calderón es perd per una lesió en el què va de temporada.