Publicitat
Publicitat

Lliga Endesa

Anna Cardús: "Vaig haver de tornar a aprendre a parlar, menjar i caminar"

L'àrbitra de la Lliga Endesa que va superar un coma induït per culpa d'una encefalitis i que ha tornat a dirigir partits reconeix aquest dimecres a l'ARA que la seva vida va córrer perill

Anna Cardús, l'àrbitra de la Lliga Endesa que va superar un coma induït per culpa d'una encefalitis i que ha tornat a dirigir partits, reconeix aquest dimecres a l'ARA que la seva vida va córrer perill: "Realment no vaig estar gens lluny de morir", diu.

La catalana de 41 anys explica el sorprenent procés de recuperació en què ha retallat tots els terminis previstos. "Vaig haver de tornar a aprendre a parlar, menjar i caminar", diu Cardús, que tan sols uns mesos després ha arbitrat ja dos partits de la Lliga Endesa: l'Unicaja-Blancos de Rueda Valladolid i el Gran Canària 2014-Bizkaia Bilbao Basket.

"El primer que vam fer va ser portar-la amb nosaltres a un amistós a Palamós perquè s'acostumés, de nou, al soroll d'un pavelló i recuperés la dinàmica d'un dia de partit. Després la vam posar quatre setmanes a arbitrar encontres de la Federació Catalana, des de cadets fins a sèniors, però ràpidament vam comprovar que estava perfecta, preparada per tornar a la Lliga Endesa", assegura l'àrbitre Joan Carles Mitjana.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT