Lliga Endesa
Esports Bàsquet 22/08/2011

El nou Assignia Manresa es posa en marxa amb una retallada del 30%

El club manresà ha retallat el pressupost dedicat als salaris del primer equip, que la temporada passada era d'uns dos milions d'euros, en gairebé uns 540 mil euros

àlex Gozalbo
1 min
Assignia Manresa 2011-12.

ManresaL'Assignia Manresa 2011-12 ha començat aquest dilluns una pretemporada amb molts canvis, ja que dels onze jugadors només quatre eren al club la campanya passada. Segons Román Montáñez, capità del conjunt del Bages, "l'equip té moltes cares noves i ara les hem d'integrar. Els que coneixem la casa hem d'ajudar que els nous coneguin la filosofia".

El club manresà ha retallat el pressupost dedicat als salaris del primer equip, que la temporada passada era d'uns dos milions d'euros, en gairebé un 30%. L'estalvi és d'uns 540 mil euros. Tot i això, l'equip és de garanties.

L'equip està format per 11 jugadors. Javi Rodríguez i Álex Hernández compartiran les tasques de direcció, mentre que Román Montáñez, Micah Downs, Sergiy Gladyr, Haukur Palsson i Adam Hanga completaran les posicions exteriors. L'hongarès arribarà dijous.

Els jugadors interiors seran Josh Asselin, Justin Doellman, Kieron Achara i Pierre Oriola. "Es tracta d'un equip amb més capacitat atlètica en el joc interior", assegura Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa.

L'objectiu de l'equip és, igual que els últims anys, la permanència. "Hi ha molta gent que no està acostumada a patir i es rendeix; nosaltres no", ha avisat Josep Vives, president executiu de l'Assignia Manresa.

stats