Lliga Endesa
Esports Bàsquet 22/05/2013

Víctor Sada: "Nosaltres tan sols volem defensar els nostres drets"

Els jugadors del Barça Regal han donat suport aquest dimecres a la vaga de jugadors, que es posarà en marxa aquest diumenge si no hi ha acord en la negociació pel nou conveni col·lectiu

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaVíctor Sada i Xavier Rabaseda, jugadors del Barça Regal, han donat suport aquest dimecres a la vaga de jugadors, que es posarà en marxa aquest diumenge si no hi ha acord en la negociació pel nou conveni col·lectiu.

"Nosaltres tan sols volem defensar els nostres drets perquè hi ha situacions d'impagaments que no podem permetre. Si hem anat a la vaga és per aconseguir que se'ns prengués seriosament, però la nostra voluntat és la d'arribar a un acord", ha dit Víctor Sada. "No és el cas del Barça Regal, però hi ha jugadors que fa sis mesos sense cobrar", ha afegit el base blaugrana.

Segons Víctor Sada, "nosaltres volem que l'ABP segueixi endavant i defensi els nostres drets. Els jugadors estem junts". El català ha negat pressions del Barça Regal per jugar aquest dijous.

"Hi ha una convocatòria de vaga, però esperem que la situació se solucioni quan abans millor i que puguem jugar", ha assegurat Xavi Rabaseda.

L'Associació de Jugadors (ABP) es reunirà amb Miguel Cardenal, secretari d'Estat per a l'Esport.

stats