Eurolliga
Esports Bàsquet 10/10/2012

Xavi Pascual: "L'Eurolliga és una competició que ens il·lusiona, però és molt difícil"

Un parell de dies abans de debutar a l'Eurolliga contra el Brose Baskets, el Barça Regal ha realitzat l'habitual jornada d'atenció als mitjans de comunicació

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal

BarcelonaDos dies abans de debutar a l'Eurolliga contra el Brose Baskets, el Barça Regal ha realitzat aquest dimecres l'habitual jornada d'atenció als mitjans de comunicació ('Media Day'). Xavi Pascual, entrenador de l'equip blaugrana, ha assegurat que "és una competició que ens il·lusiona, però és molt difícil. Si tot va bé, jugarem vuit jornades més i això afecta la planificació".

"Retrobar-te amb la victòria sempre ha de ser un punt positiu, però veurem si el triomf contra els Dallas Mavericks ens ajuda a recuperar la confiança i a trobar el que ens ha faltat: l'encert", ha dit. "Hem de saber jugar amb les emocions de tornar a competir al Palau Blaugrana", ha explicat.

Segons Xavi Pascual, "amb Navarro hem anat a poc a poc perquè aconseguís jugar sense dolor. Les sensacions són bones. Si tot va bé, estarem davant de l'última fase de la seva recuperació".

"Hi ha un grup d'equips importants: el Fenerbahçe, el Madrid i el CSKA de Moscou. Després hi ha altres equips d'un nivell pròxim en què ens trobem nosaltres", ha assegurat Xavi Pascual, que no ha volgut parlar d'objectius.

"A nivell defensiu encara no tenim el nivell de les últimes temporades. Els nous s'estan adaptant i nosaltres ens estem adaptant a ells. La nostra estructura de joc ha canviat una mica i, tot i que anem pel bon camí, encara hem de millorar", ha assegurat Xavi Pascual. "Hi ha partits que es guanyen atacant, però normalment es perden defensant malament", ha opinat el tècnic de Gavà.

Segons l'entrenador, "ens falten quilòmetres i això es troba competint".

stats