NBA
Esports Bàsquet 02/02/2011

Gasol guia els Lakers a guanyar jugant com un equip

Després de la dura derrota contra els Celtics, Kobe Bryant ha exhibit la seva versió més altruista, repartint onze assistències, mentre que Pau Gasol ha sumat 26 punts i 16 rebots

Redacció
1 min
Gasol defensa l'entrada d'Scola.

Los ÀngelesLos Ángeles Lakers s'han recuperat del cop sofert a Boston i han guanyat als Houston Rockets a la pròrroga (114-106), amb un Gasol estel·lar, en el dia que el de Sant Boi feia tres anys com a jugador dels Lakers (va arribar el passat 1 de febrer de 2008).

La clau de la victòria, a més dels 26 punts i 16 rebots del català, ha estat la feinada de Lamar Odom, autor de 20 punts i 20 assistències. Els Lakers han intensificat la seva defensa, han seleccionat millor els tirs en atac i han mogut la pilota, mirant de netejar la seva imatge d'equip individualista.

Kobe Bryant ha repartit sis assistències al primer quart, que ha acabat 31-23. Amb aquestes xifres, l'escorta dels Lakers s'ha convertit en el setè jugador que supera els 25.000 punts i les 5.000 assistències. També Blake i Brown han estat molt encertats. Tot i així, els Rockets han estat sempre molt a prop dels Lakers, sobretot gràcies a Brooks, molt ràpid i fi des de la línia de triple.

El partit s'ha anat igualant a mesura que els Lakers han abandonat la seva consciència d'equip i han tornat a jugar de forma individualitzada i inconnexa. Gasol, però, amb dos taps decisius a l'inici del quart període ha marcat el camí a seguir i els Lakers han agafat un avantatge (85-78) poc abans del final. Des del perímetre, però, els Houston han empatat, duent el partit a la pròrroga.

En el temps extra, els locals han jugat millor les seves opcions i han sentenciat la victòria des de la línia de personal, aprofitant les errades de Brooks, que ha perdut encert en el tram decisiu.

stats