NBA
Esports Bàsquet 08/02/2013

Garnett (Celtics) celebra els 25.000 punts amb el triomf contra els Lakers

Sense Pau Gasol, que serà baixa els propers dos mesos per lesió, els Lakers pateixen la pitjor derrota de la temporada (116-95)

Efe
2 min
Kevin Garnett (Celtics) celebra que ha arribat als 25.000 punts a la NBA / JESSICA RINALDI / REUTERS

HoustonEl veterà ala pivot Kevin Garnett ha aconseguit una altra marca individual després d'arribar als 25.000 punts. Ho ha fet en el partit que el seu equip, els Celtics de Boston, ha guanyat per 116-95 els Lakers. Garnett, de 36 anys, ha establert la seva marca individual en el segon quart i s'ha convertit en el setzè jugador que ho aconsegueix en la història de la NBA.

La victòria ha estat la sisena consecutiva que han aconseguit els Celtics des que van patir la baixa del base titular Rajon Rondo, que no podrà jugar més aqeusta temporada després de trencar-se els lligaments del genoll dret.

Malgrat la tornada del pivot Dwight Howard, que s'havia perdut els tres partits anteriors a causa de la lesió que pateix a l'espatlla dreta, els Lakers, sense el català Pau Gasol –lesionat–, han estat equip d'un sol home, Kobe Bryant, que ha aportat 27 punts i set rebots, però no ha pogut evitar la pitjor derrota de la temporada.

Howard va confirmar que no està bé físicament ni se sent a gust fent-ho amb dolor a l'espatlla dreta, i la seva aportació de nou punts i nou rebots, en 28 minuts d'acció, ho han reflectit. A més, des de Los Ángeles els jugadors dels Lakers van rebre la pitjor notícia que volien escoltar: la confirmació que Gasol té un trencament a la fàscia plantar del peu dret i serà baixa dos mesos.

Els Nuggets de Denver han confirmat una jornada més que no només tenen un equip competitiu sinó que poden aspirar a tot a mesura que avança la competició i davant els Bulls de Chicago han aconseguit el vuitè triomf consecutiu en imposar-se per 128-95. L'atac dels Nuggets (32-18) ha tornat a ser una màquina de fer punts amb l'escorta Wilson Chandler i l'ala-pivot Kenneth Faried fent líders: han aportat una combinació de 45 punts.

Chandler, que ja s'ha convertit en el sisè home fix dels Nuggets, ha respost a la confiança que li ha donat l'entrenador George Karl amb l'anotació de 24 punts, en només 19 minuts que ha estat al camp, i ha encapçalat la llista de sis jugadors de l'equip de Denver que han aconseguit números de dos dígits, inclosos quatre dels titulars.

stats