NBA
Esports Bàsquet 09/12/2010

Uns finals agònics donen una victòria balsàmica als Lakers i als Grizzlies

Els de Los Àngeles van guanyar d'un punt als Clippers, mentre que els de Memphis van necessitar una pròrroga per superar als Suns

Pau Gasol, jugador de Los Angeles Lakers.

BarcelonaPau Gasol ha anotat 10 punts i ha capturat 10 rebots, en el partit que els ha fet vèncer el rival ciutadà, els Clippers, en un partit en què actuaven com a visitants i que s'ha resolt per una diferència mínima i a la darrera cistella (86-87). Kobre Bryant ha estat l'home més destacat pel que fa a anotació, 24 punts, tot i que el gran protagonista ha estat el veterà base Derek Fisher, autor de la cistella decisiva a l'últim segon.

Per la seva banda, els Grizzlies han aconseguit guanyar a la pista dels Phoenix Suns després d'una prórroga, posant fi a la ratza de quatre derrotes seguides. El marcador final ha estat de 98-104, amb 7 punts i 8 rebots de Marc Gasol en 27 minuts que ha estat en pista. Ha estat Rudy Gay, amb 22 punts el gran protagonista. Un triple seu en el darrer sospir ha forçat el temps extra, que acabaria donant el triomf al seu equip. El màxim encistellador ha estat Zach Randolf que, amb 34 punts, ha batut la seva millor marca personal de la temporada.