NBA
Esports Bàsquet 26/01/2013

Els Lakers acaben amb una ratxa de quatre derrotes consecutives guanyant els Jazz (102-84)

Bryant ha estat el millor dels Lakers: 14 punts, 14 assistències i 9 rebots. Pau Gasol, que ha començat el partit des de la banqueta, ha contribuït amb 15 punts

Efe
2 min
Pau Gasol, amb Kobe Bryant, a la banqueta contra els Memphis Grizzlies / MIKE BROWN / EFE

Los ÁngelesEls Lakers han posat fi a una ratxa de quatre derrotes consecutives i amb un gran desplegament de bàsquet col·lectiu, liderat per un generós Kobe Bryant, han derrotar Utah Jazz (102-84).

Bryant, més líder que mai, s'ha quedat a les portes del seu dinovè triple-doble (14 punts, 14 assistències, 9 rebots) i a una assistència d'igualar el seu rècord a la NBA (el 2002 davant Washington), mentre que Pau Gasol, de nou sortint des de la banqueta, ha contribuït amb 15 punts (7/8 en tirs) i 7 rebots.

Dwight Howard i Metta World Peace (5/11 en triples) han afegit 17 punts cadascun. El màxim anotador dels Jazz ha estat Derrick Favors, amb 14 punts.

Els locals han ofert bones sensacions des del primer moment, des de la major intensitat i activitat de Howard, passant per l'elevat percentatge des del perímetre gràcies a l'encert de Metta World Peace i la facilitat de Bryant –que va repartir 5 assistències en el primer quart– per trobar l'home més ben situat.

Gasolha començat titubejant des de la personal però ha despertat en el segon quart amb quatre punts seguits i un bon treball defensiu, però Utah no perdia cap ocasió gràcies sobretot a l'entrada en pista de Gordon Hayward i Derrick Favors, revulsius per uns Jazz sense massa ritme ni consistència.

Els Lakers, aprofitant el seu ampli avantatge en el rebot (25-14), han marxat al descans amb una sòlida renda (45-35). Sense un base velocíssim al davant, els californians han posat èmfasi en la defensa sobre Randy Foye, que no ha vist cèrcol fins al minut 26, i han neutralitzat a la perfecció els homes alts de Utah, especialment al turc enes Kanter.

Tres triples consecutius (dos World Peace i un Chris Duhon) després de les assistències de Bryant han donat oxigen als angelins a falta d'un quart per jugar (72-63). Aquesta ratxa ha amansit el seu contrincant, que ja no ha pogut remuntar el vol mentre assistia a l'exhibició tècnica de Gasol, amb penetracions des de la part alta de la zona i suspensions de cinc metres.

La millora exhibida aquest dissabte pels Lakers es posarà a prova aquest diumenge davant Oklahoma, el millor equip de la Lliga.

stats