Bàsquet - NBA
Esports Bàsquet 27/06/2011

Marc Gasol: "Ningú sap què passarà amb el tancament patronal a la NBA"

El jugador dels Memphis Grizzlies ha expressat avui la seva incertesa davant el possible tancament patronal a la NBA, si bé ha assegurat que la seva intenció és seguir en la competició nord-americana

Efe
2 min
Marc Gasol disputa una pilota amb Nazr Mohammed

BarcelonaEl jugador dels Memphis Grizzlies, Marc Gasol, ha expressat avui la seva incertesa davant el possible tancament patronal a la NBA, si bé ha assegurat que la seva intenció és seguir en la competició nord-americana.

"La idea és esperar que es torni a obrir la temporada NBA, però amb això mai no se sap. Si s'allarga moltíssim ens podríem plantejar alguna cosa, però la idea és quedar-se allà", ha explicat Marc Gasol en un acte solidari amb nens i adolescents a l'Hospital Sant Joan de Déu.

El jugador català ha repassat la temporada amb els Memphis Grizzlies -que per primera vegada en la seva història van passar una ronda de 'play off' en superar San Antonio Spurs- i ha destacat que el seu equip va créixer aquest any 2011. "Ha estat una temporada amb un final molt bonic per a una ciutat com Memphis, petita, que ho necessitàvem, tots hem gaudit i tots hem crescut. L'any que ve queda una mica en l'aire, amb un tancament patronal que no sabem com anirà, moltes normatives es canviaran i queda un gran interrogant per com quedarà tot", ha reiterat el pivot.

Gasol ha explicat que des de Memphis li han fet arribar una oferta per mantenir els seus drets, però ha assenyalat que fins que no hi hagi la nova normativa no podrà negociar amb cap equip.

Sobre Rudy Fernández, recentment traspassat als Dallas Mavericks -equip campió de la NBA-, Gasol ha dit que al balear li anirà molt bé aquest canvi d'aires. "El traspàs li anirà molt bé, és una franquícia molt ben organitzada, amb el rol molt definit. És una franquícia guanyadora en una ciutat on es pot sentir molt a gust", ha dit el mitjà dels Gasol.

Un altre dels espanyols que recentment ha aterrat a la millor lliga del món és el ja exblaugrana Ricky Rubio, que ha fitxat per Minnesota Timeberwolves, i Gasol li ha donat la benvinguda."Estic content per Ricky, és un pas que havia de fer en la seva carrera, una nova motivació, i si ho fa amb ganes difícilment li sortirà malament", ha afirmat.

També el pivot ha expressat la seva "il·lusió" per competir en l'Europeu de bàsquet de Lituània, una competició que afronta amb "moltes ganes" per treure's l'espina de l'any passat amb la selecció espanyola en el Mundial de Turquia, on va acabar sisena.

stats