NBA
Esports Bàsquet 14/12/2010

Marc Gasol li guanya la partida a Rudy Fernández (86-73)

La victòria ha estat la tercera consecutiva per als Grizzlies, que també han aconseguir trencar la mala ratxa de vuit derrotes seguides contra els Trail Blazers

Redacció
1 min
Mar Gasol i Marcus Camby.

BarcelonaEl pivot català Marc Gasol ha anotat 6 punts i ha capturat 8 rebots per als Memphis Grizzlies mentre el mallorquí Rudy Fernández només va ha pogut aportar-ne 4 i 3 rebots per als Trail Blazers de Portland en el partit que aquesta matinada ha enfrontat els dos equips i que han guanyat els primers per 86-73.

Marc Gasol ha aconseguit 6 punts i 8 rebots després de jugar 33 minuts en els quals ha anotat 2 de 8 tirs de camp i 2-2 des de la línia de personal, a més de col·locar tres taps. De la seva banda, Rudy Fernández només ha jugat 14 minuts, en els quals ha aportat 4 punts després d'anotar 1 de 7 tirs de camp, inclòs un triple en sis intents, ha encertar 1-1 des de la línia de personal, i ha capturat 3 rebots per als Trail Blazers, que van perdre el segon partit consecutiu.

La figura del partit ha estat l'ala-pivot Zach Randolph, que ha aconseguit un doble-doble de 25 punts i 20 rebots per liderar l'atac dels Grizzlies.

La victòria és la tercera consecutiva per als Grizzlies, que també han aconseguit trencar la mala ratxa de vuit derrotes seguides contra els Trail Blazers en el seu camp, on no guanyaven un partit d'una sèrie entre els dos equips des de fa almenys cinc anys.

stats