All-Star NBA 2011
Esports Bàsquet 04/02/2011

Pau Gasol podria jugar de titular l'All-Star per la lesió de Yao Ming

El pivot de Sant Boi és un dels noms de la llista de jugadors que configuren la banqueta de la Conferència Oest del Partit de les Estrelles, però el titular Yao Ming està lesionat i Gasol podria ocupar el seu lloc al cinc inicial

Redacció
1 min
Pau Gasol defensant Tim Duncan.

Los AngelesPau Gasol jugarà el seu quart All-Star de la NBA després que els tècnics de la Conferència Oest l'hagin triat per integrar l'equip dels suplents. El Partit de les Estrelles es disputarà el pròxim 20 de febrer a l'Staples Center de Los Angeles, on Gasol compartirà equip amb el seu company als Lakers Kobe Bryant.

Els cinc inicials van ser comunicats fa gairebé una setmana i tot i que Gasol n'ha quedat fora, encara podria tenir opcions de ser titular a causa de la baixa per lesió de Yao Ming. La decisió final l'haurà de prendre l'entrenador, Gregg Popovic. Gasol ha reconegut que està "encantat" i que és "un honor tornar a ser escollit".

El pivot de Sant Boi va debutar en el Partit de les Estrelles el 2006 a Houston i també ha disputat els All-Star del 2009 a Phoenix i del 2010 a Dallas. Amb aquest quarta participació, es convertirà en el segon jugador europeu que més vegades ha jugat un All-Star, per darrere de l'alemany Dirk Nowitzki. L'alegria no ha pogut ser completa per la derrota dels Lakers contra els Spurs (88-89). "Una llàstima, però estic content per la nominació", ha afirmat Gasol.

La llista dels suplents s'ha fet pública aquesta matinada. A la Conferència Oest: Manu Ginobili, Blake Griffin, Dirk Nowitzki, Deron Williams, Russell Westbrook, LaMarcus Aldridge i Kevin Love. El cinc inicial estarà format per Kevin Durant, Kobe Bryant, Chris Paul, Carmelo Anthony i Yao Ming.

A la Conferència Est, quatre jugadors dels Celtics seran a la banqueta: Kevin Garnett, Ray Allen, Paul Piercei Rajon Rondo, a més d'Al Horford, Josh Smith i Chris Bosh. El cinc titular el formaran Dwyane Wade, LeBron James, Dwight Howard, Amare Stoudemire i Derrick Rose.

stats