Publicitat
Publicitat

NBA

El català ha sumat 24 punts i 13 rebots en 52 minuts

Un partit de bàsquet de tres hores i nou minuts

Els Lakers de Pau Gasol es queden a tres pròrrogues d'igualar el rècord del partit més llarg de la història de la NBA, que es va jugar l'any 1951

Els Lakers de Pau Gasol han estat protagonistes aquesta passada matinada d'un partit amb tres pròrrogues, que ha tingut una durada de tres hores i nou minuts. L'equip del català, que ha sumat 24 punts i 13 rebots en 52 minuts, ha superat els Phoenix Suns per 139-137.

Hi ha tres partits que comparteixen el rècord de més pròrrogues (set) i tots tres són de la NCAA, la lliga universitària dels Estats Units. El primer data de 1956 (Black Hills - Yankton), el segon de 1981 (Cincinatti, 75 – Bradley, 73) i el tercer de l'any passat (Southern Vermont, 123 - Skidmore College, 128). ESPN va oferir aquest resum de l'increïble partit del Mountaineer Athletic Center.

A la NBA el partit més llarg de la història va arribar l'any 1951, quan els Indianapolis Olympians i els Rochester Royals van necessitar sis pròrrogues. El resultat final va ser de 75-73.

El jugador que més minuts ha estat en pista en un partit de la NBA és Dale Davis, que l'any 1989 va arribar als 69 minuts en un partit dels Sonics contra els Bucks que va necessitar cinc pròrrogues.

A la Lliga ACB el rècord de pròrrogues el tenen l'Assignia Manresa i el Regal Barça, que fa un parell d'anys en van necessitar quatre ( 122-117).

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT