Publicitat
Publicitat

Eurolliga

La pissarra de Xavi Pascual, al descobert

L'entrenador del Panathinaikos presenta un curs 'online' per explicar la seva filosofia

Aquest dijous ha estat presentat el curs en línia 'La pissarra de Xavi Pascual: les claus de l'estratègia i la tàctica en el bàsquet del segle XXI', en el qual el tècnic del Panathinaikos aprofundirà en els aspectes tàctics i estratègics del bàsquet, les seves senyes d'identitat com a entrenador. Les inscripcions per a aquest curs, que arrencarà el 24 d'octubre, ja estan obertes  a través de la web oficial de l'ACB.

"Es tracta d'un curs amb moltíssim contingut tàctic, presentat de manera molt ordenada. Crec que pot servir de guia tàctica per a molts entrenadors i que pot ajudar-los no només a interpretar la meva filosofia, sinó a desenvolupar la seva pròpia concepció del bàsquet, que és el més important", opina Pascual.

La presentació del nou curs dona continuïtat a la videoteca impulsada per l'ACB per preservar i divulgar els conceptes tècnics dels entrenadors que han deixat empremta en la competició. La iniciativa de publicar un curs per commemorar la 50a temporada d'Aíto García Reneses a la lliga espanyola ha donat peu a un projecte formatiu de llarg termini encaminat a preservar i divulgar la visió del bàsquet dels entrenadors que han deixat petjada en la competició.
 
El curs consta de 21 capítols, en els quals el tècnic de Gavà aprofundeix especialment en els aspectes tàctics i estratègics, les senyes de la seva identitat com a entrenador. El curs es gestiona a través de la plataforma docent d'Improve Basketball i té un preu de 180 euros.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT