ACB
Esports Bàsquet 13/01/2011

L'Assignia Manresa visita l'Asefa Estudiantes amb dos lesionats i dos dubtes

L'equip que entrena Jaume Ponsarnau afrontarà aquest vespre (20 hores) la seva visita a Madrid amb les baixes d'Alfons Alzamora i Àlex Hernández

Redacció
1 min
Jaume Ponsarnau, Entrenador  del Manresa.

ManresaL'Assignia Manresa afrontarà avui la seva visita a la pista de l'Asefa Estudiantes amb les baixes d'Alfons Alzamora i Àlex Hernández, i els dubtes de Dani López i Jordi Grimau.

Els manresans, amb sis victòries i tretzens en la classificació, esperen seguir millorant el seu joc com han estat fent en les últimes jornades, encara que això no fos suficient diumenge passat per guanyar el Power Electronics València.

A més, l'equip de Jaume Ponsarnau vol treure's el mal sabor de boca de les seves últimes visites a la pista col·legial, on ha perdut les últimes cinc vegades que ha jugat.

En aquest sentit, l'entrenador del Manresa ha comentat: "Hem d'entendre que totes les dificultats que tenim per afrontar aquest partit són oportunitats per donar passos endavant, fins i tot per intentar redimir-nos de les últimes visites que hem fet a la pista d'Estudiantes, de les quals guardem un mal record".

Sobre l'Estudiantes, Ponsarnau ha dit: "És un dels equips més físics de la Lliga, amb recursos molt difícils de defensar per a un equip com el nostre. Es basen, entre d'altres coses, en la seva superioritat física en determinades posicions".

L'entrenador català també ha alertat del "talent i el joc intel·ligent" del rival de demà: "Conceptualment, molt difícil de defensar", ha dit.

Altres factors clau, segons Ponsarnau, seran el rebot i la recuperació de pilotes, per la qual cosa demana màxima atenció al seu equip.

Les nombroses lesions a les files de l'Assignia Manresa han fet que els joves Albert del Hoyo i Marcus Eriksson entrin en la convocatòria per al partit de demà, que serà el 850 dels manresans en l'ACB.

stats