Lliga Endesa
Esports Bàsquet 02/11/2011

Jordi Villacampa: "No podem exigir Eyenga que vingui a liderar l'equip, però ens ha d'ajudar"

El Fiatc Joventut ha presentat aquest dimecres l'aler, que jugarà a Badalona mentre duri el tancament patronal de la NBA

àlex Gozalbo
1 min
Jordi Villacampa i Chrsitan Eyenga.

BarcelonaEl Fiatc Joventut ha presentat aquest dimecres Chrsitian Eyenga, que jugarà a Badalona mentre duri el tancament patronal de la NBA. El fitxatge de l'aler, que ha estat beneït per Rudy Fernández, s'ha promocionat a la Clínica Diagonal Fiatc.

"No podem exigir Eyenga que vingui a liderar l'equip, però ens ha d'ajudar a ser millors", ha explicat Jordi Villacampa, president del Fiatc Joventut. L'exjugador ha destacat les facilitats que ha donat l'aler dels Cleveland Cavaliers per tornar al club.

Segons Villacampa, "no estava en els nostres plans fitxar jugadors de la NBA durant el lock out, però la lesió de l'aler Pere Tomàs, i la predisposició del jugador a vestir la samarreta de la Penya, ha estat determinant"

"Des dels Estats Units he seguit el que feia la Penya i, encara que estigui fora, seguiré seguint el meu club", ha dit Christian Eyenga, que debutarà aquest diumenge (12.30 hores) al Palau Blaugrana, on el Fiatc Joventut juga contra el Barça Regal.

Segons Eyenga, "no ho vaig pensar dues vegades quan els meus agents em van plantejar la possibilitat. Estava entrenant pel meu compte als Estats Units i per a mi és millor venir a jugar a una lliga forta, al meu equip de sempre. El que necessito és jugar".

stats