Esports Bàsquet 16/10/2012

Cistelles per combatre el càncer infantil

La cinquena edició de Cistella Solidària, un torneig benèfic de bàsquet que busca recollir fons per investigar el càncer infantil, s'ha presentat a la sala Marc Gasol de l'hospital Sant Joan de Déu

àlex Gozalbo
1 min
Pol Solà, Joan Creus, Joan Villacampa, Glòria Garcia i Josep Vives

Esplugues de LlobregatLa cinquena edició de Cistella Solidària, un torneig benèfic de bàsquet que busca recollir fons per investigar el càncer infantil, s'ha presentat aquest dimarts a la sala Marc Gasol de l'hospital Sant Joan de Déu. L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte al pavelló de la Mar Bella de Barcelona, i se celebra amb l'objectiu de generar recursos per al laboratori oncològic infantil.

"Els clubs intentem donar petits moments de felicitat a les persones que ens segueixen. En un moment en què tots tenim molts maldecaps poder donar instants de felicitat a les persones, és molt important, i això és el que volem fer col·laborant amb aquesta iniciativa", ha assegurat Josep Vives, president de l'Assignia Manresa.

Segons Joan Creus, director esportiu del Barça Regal, "per a nosaltres és un honor col·laborar amb aquesta iniciativa, que és una bona manera de donar a conèixer el càncer infantil. En un moment de manca de valors, el bàsquet i l'esport han de multiplicar esforços perquè projectes com Cistella Solidària tinguin visibilitat".

"Utilitzar l'esport com a eina de compromís social és clau", ha opinat Joan Villacampa, vicepresident institucional del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB).

"Els nostres laboratoris poden tirar endavant gràcies a iniciatives solidàries com aquesta. El càncer infantil és una malaltia minoritària i costa trobar ajudes econòmiques", ha explicat Glòria Garcia en representació de la Fundació Sant Joan de Déu. La recaptació de l'any passat va ser de 20.000 euros.

stats