Cistelles per combatre el càncer infantil

La cinquena edició de Cistella Solidària, un torneig benèfic de bàsquet que busca recollir fons per investigar el càncer infantil, s'ha presentat a la sala Marc Gasol de l'hospital Sant Joan de Déu

La cinquena edició de Cistella Solidària, un torneig benèfic de bàsquet que busca recollir fons per investigar el càncer infantil, s'ha presentat aquest dimarts a la sala Marc Gasol de l'hospital Sant Joan de Déu. L'esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte al pavelló de la Mar Bella de Barcelona, i se celebra amb l'objectiu de generar recursos per al laboratori oncològic infantil.

"Els clubs intentem donar petits moments de felicitat a les persones que ens segueixen. En un moment en què tots tenim molts maldecaps poder donar instants de felicitat a les persones, és molt important, i això és el que volem fer col·laborant amb aquesta iniciativa", ha assegurat Josep Vives, president de l'Assignia Manresa.

Segons Joan Creus, director esportiu del Barça Regal, "per a nosaltres és un honor col·laborar amb aquesta iniciativa, que és una bona manera de donar a conèixer el càncer infantil. En un moment de manca de valors, el bàsquet i l'esport han de multiplicar esforços perquè projectes com Cistella Solidària tinguin visibilitat".

"Utilitzar l'esport com a eina de compromís social és clau", ha opinat Joan Villacampa, vicepresident institucional del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB).

"Els nostres laboratoris poden tirar endavant gràcies a iniciatives solidàries com aquesta. El càncer infantil és una malaltia minoritària i costa trobar ajudes econòmiques", ha explicat Glòria Garcia en representació de la Fundació Sant Joan de Déu. La recaptació de l'any passat va ser de 20.000 euros.

Més continguts de