Lliga Catalana
Esports Bàsquet 21/09/2011

La Lliga Catalana de bàsquet aixeca el vol

Les semifinals es jugaran aquest diumenge a Manresa, on el Barça Regal jugarà contra el Lleida Basquetbol (17 hores) i l'Assignia Manresa, contra el Fiatc Joventut (19 hores)

àlex Gozalbo
1 min
Presentació de la Lliga Catalana.

BarcelonaAquest migdia s'ha presentat al Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages les Lligues Nacionals Catalanes. En el cas de la competició ACB, les semifinals es jugaran aquest diumenge a Manresa, on el Barça Regal jugarà contra el Lleida Basquetbol (17 hores) i l'Assignia Manresa, contra el Fiatc Joventut (19 hores).

Esport 3 oferirà en directe tots els partits, tant les dues semifinals de diumenge com la final de dilluns (20.45 hores).

"És una satisfacció que Manresa albergui aquesta Lliga Nacional Catalana. Volem i esperem que assisteixi força gent a Manresa, per tradició de bàsquet i perquè suposa un gran esforç organitzar un esdeveniment com aquest", assegura Joan Fa, president de la Federació Catalana.

Segons Valentí Junyent, alcalde de Manresa, "la nostra és una ciutat de bàsquet i, si aquesta temporada que ara comença ens mantenim, farà 40 anys que és a l'elit".

Ivan Tibau, secretari general de l'Esport, per la seva banda, ha volgut engrescar els aficionats: "Animem a la gent que vingui i que aquesta Lliga Catalana sigui un èxit del país. Tot i les dificultats estic segur que tindrem els tres equips ACB competint a un molt bon nivell".

stats