ACB
Esports Bàsquet 16/05/2011

Regal Barça i Unicaja, preparats per a la primera batalla del 'play-off'

El 'play-off' de l'ACB, que començarà amb uns quarts de final previstos al millor de tres partits, s'ha presentat aquest migdia a Madrid amb el lema de "Tot és possible"

àlex Gozalbo
1 min
Roger Grimau i Jorge Garbajosa.

BarcelonaEl play-off de l'ACB s'ha presentat aquest migdia a Madrid, on el Regal Barça ha conegut els horaris de la seva eliminatòria de quarts de final contra l'Unicaja.

Roger Grimau, escorta del Regal Barça, ha assegurat que "una eliminatòria a tres partits és molt perillosa i més encara contra l'Unicaja".

L'acte ha començat amb el lliurament a Xavi Pascual, tècnic del Regal Barça, del premi al millor entrenador de la temporada i a Gustavo Ayón, aler-pivot del Fuenlabrada, de la distinció a jugador revelació.

Els següents en pujar a l'escenari han estat els jugadors que integren el millor cinc inicial de l'ACB: Marcelinho Huertas, Jaycee Carroll, Fernando San Emeterio, que ha estat designat MVP de la temporada, Nik Caner-Medley i Ante Tomic.

L'ACB i Orange, patrocinador oficial de la competició, han presentat l'aplicació mòbil oficial, un dispositiu compatible amb Android i iPhone OS.

Quarts de final:

Regal Barça - Unicaja. El primer partit es jugarà dijous (20.30 hores, Teledeporte).

Reial Madrid - B. Fuenlabrada. El primer partit es jugarà divendres (20.30 hores, Telemadrid).

Power Electronics València - Bizkaia Bilbao Basket. El primer partit es jugarà divendres (20.30 hores, Canal 9 Dos)

Caja Laboral - Gran Canària 2014. El primer partit es jugarà divendres (20.30 hores, ETB)

stats