NBA
Esports Bàsquet 09/10/2012

Canal+ emetrà més de 200 partits de la NBA

La plataforma de pagament ha presentat a Barcelona la nova temporada amb la presència d'Antoni Daimiel, David Carnicero, Nikola Loncar i José Ajero

àlex Gozalbo
1 min
Nikola Loncar, David Carnicero, Antoni Daimiel i José Ajero

BarcelonaCanal+ ha presentat aquest dimarts a Barcelona la nova temporada de la NBA. Antoni Daimiel, David Carnicero, Nikola Loncar i José Ajero han explicat les novetats d'una campanya en què la plataforma de pagament emetrà més de 200 partits de la lliga nord-americana.

Una de les novetats és que el partit que Canal+ 1 emet en exclusiva passa a la matinada de dijous a divendres. A més, el programa 'Generación+' s'estrenarà cada dijous (23 hores) a Canal+ Deportes.

Canal+ emetrà cada mes els millors documentals d'ESPN. La primera cita arribarà amb una peça sobre Magic Johnson. Durant el mes d'octubre un programa especial analitzarà els dies 11, 16, 18 i 23 les principals novetats de cada divisió.

"Abans els aficionats no podien compartir els partits amb ningú, ja que a l'hora que s'emeten tothom dormia, però amb les xarxes socials això ha canviat", ha recordat José Ajero, que ha destacat la força que la comunitat de seguidors ha agafat a Twitter (#dormiresdecobardes) i Facebook.

Els partits de la NBA també es podran seguir des de dispositius mòbils a través de Canal+ Yomvi.

stats