Bàsquet - Copa Catalunya

Granollers, preparat per a l'All-Star de la Copa Catalunya de bàsquet

Els partits d'exhibició es disputaran aquest cap de setmana

Després de l'èxit de Cornellà, Sabadell i Manresa, Granollers acollirà aquest cap de setmana l'All-Star de la Copa Catalunya. L'històric Pavelló CB Granollers serà la seu dissabte (18 hores, La Xarxa) el partit d'exhibició masculí i el concurs d'esmaixades. Diumenge (18 hores, La Xarxa) serà el torn del duel femení i del concurs de triples.

El partit d'homes enfrontarà els millors jugadors del grup 1, que estaran entrenats per Carles Rofes, Quim Solà i Carlos Espona, contra els del grup 2, que tindrà Jordi Estany, David Muñoz i Joan Isart a la banqueta. El partit de dones reunirà les millors jugadores de les conferències nord i sud. Toni Sáez, Pili Bilbao i Daniel Perdiguero seuran en una banqueta, mentre que Albert Puig, Enric González i Eloy Acedo ho faran a l'altra.

Concursos d'esmaixades i triples

Els participants del concurs d'esmaixades seran Serigne Fallou, Carles Homs, Xavi Caminal, Alfonso Ribera i Jordi Puig . El jurat estarà format per Joan Creus, Òscar Cervantes, Julián Felipo i Guillem Sánchez.  Les jugadores que competiran en el concurs de triples són Pilar Comella, Queralt Ribera, Cristina Peña, Marina Portillo, Carla Pérez i Nairin de la Torre.

La Fundació del Bàsquet Català (FBC) i l'Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol (ACEB), per la seva banda, organitzaran la sisena edició del Fòrum Albert Gasulla, un clinic que tindrà Ricard Casas com a gran protagonista.