ACB
Esports Bàsquet 09/04/2011

El Caja Laboral visita el Nou Congost amb el dubte de Barac

El conjunt basc visita aquest diumenge (19 h) el Nou Congost, on es trobarà amb un Assignia Manresa que, tot i tenir la permanència pràcticament garantida, buscarà amb força la victòria

Redacció
1 min
Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa.

ManresaEl Caja Laboral visita aquest diumenge (19 hores) el Nou Congost, on es trobarà amb un Assignia Manresa que, tot i tenir la permanència pràcticament garantida, buscarà amb força la victòria.

El Caja Laboral, que té el dubte d'Stanco Barac, ocupa la quarta posició a la classificació de l'ACB, però és l'equip que anota més punts per partit (78,7), el que reparteix més assistències (16) i el que tira amb més encert de 2 punts, amb un 56,1%.

Jaume Ponsarnau, entrenador de l'Assignia Manresa, sap que l'equip basc és un conjunt "amb molt talent ofensiu, que es plasma sobretot en la seva capacitat per anotar i en el ritme, ja que són probablement l'equip que corre millor en el contraatac i l'equip més eficaç de la lliga".

L'Assignia Manresa té un mal regust de boca de l'últim partit de lliga jugat a Saragossa, on van perdre per 20 punts i té ganes de reivindicar-se. "Tinc la sensació i la convicció que els jugadors volen donar una altra imatge, però amb la intenció que el Caja Laboral no ens faci sortir del nostre camí. Tenen tan talent que són capaços de desquiciar-te encara que tu estiguis fent un bon treball, perquè sempre troben llançaments", afegeix Jaume Ponsarnau.

stats