Eurolliga
Esports Bàsquet 24/10/2012

Barça Regal-Besiktas, cursa pel lideratge del grup D de l'Eurolliga

Els dos equips invictes s'enfrontaran aquest dijous (20.45 hores, Esport3) al Palau Blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Patrick Christopher

BarcelonaEl Barça Regal juga aquest dijous (20.45 hores, Esport3) contra el Besiktas, un equip que competeix sense patrocinador principal des de l'any 2005. A més, les 'Aguiles Negres' es van quedar a l'estiu sense alguns dels principals col·laboradors econòmics, com ara Milangaz. La difícil situació ha provocat molts canvis a la plantilla d'un equip que arriba al Palau Blaugrana invicte i amb ganes de lluitar pel lideratge del grup D de l'Eurolliga.

L'entrenador Erman Kunter, considerat com el millor exjugador del Besiktas, ha creat un estil de joc ofensiu i el seu equip anota 83,5 punts per partit, la majoria dels quals estan generats per la parella exterior que formen Curtis Jerrells i Patrick Christopher. Els dos jugadors nord-americans, que acumulen una mitjana de 22 tirs, posaran a prova aquesta nit la defensa blaugrana, que tan sols encaixa una mitjana de 54,5 punts per partit.

El gran problema del Besitkas és el seu joc interior. "És un equip amb molta capacitat d'anotació, fins i tot amb tirs ben defensats. El seu percentatge en triples ses situa a prop del 50%", recorda Xavi Pascual, que minuts abans del partit haurà d'anunciar quin jugador descarta. L'encert en els tirs des de la línia de 6,75 metres és el gran maldecap de l'entrenador blaugrana. Aquesta temporada tan sols quatre jugadors del Barça Regal s'han apuntat un triple a l'Eurolliga, competició en què la mitjana del conjunt és del 21,2%.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats