Lliga Endesa
Esports Bàsquet 05/11/2011

El Fiatc Joventut busca (2.128 dies després) la victòria al Palau Blaugrana

La darrera vegada que la Penya va guanyar a Barcelona va ser el 8 de gener del 2006, quan Marcelinho Huertas i Jordi Trias encara jugaven al seu anterior equip

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Fiatc Joventut intentarà aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) guanyar al Palau Blaugrana, on no aconsegueix la victòria des de fa més de 2.128 dies. Marcelinho Huertas i Jordi Trias van jugar aquell partit, disputat el 8 de gener del 2006, però no ho van fer amb els seus equips actuals sinó que el base va vestir de verd-i-negre i l'aler pivot, de blaugrana.

"Ja no queda cap jugador de quan vaig començar, però mantinc el contacte amb molta gent del club", diu Marcelinho Huertas.

"El Barça Regal és un equip molt difícil de batre i que no ens ha anat gaire bé en el darrer any, però hem de sortir a guanyar, no a veure què passa, a deixar-ho tot per tenir alguna opció", assegura Jordi Trias.

La Penya tractarà de superar el Barça Regal, situació que no s'ha donat en els darrers sis partits jugats al Palau Blaugrana. Per intentar-ho, Salva Maldonado recupera Henk Norel, que podria debutar aquesta temporada, i incorpora Christian Eyenga, que jugarà a Badalona mentre duri el tancament patronal de la NBA.

La participació de Pooh Jeter, en canvi, serà dubtosa fins a última hora ja que el base pateix una lesió als isquiotibials de la seva cama dreta.

Barça Regal i Fiatc Joventut es van veure les cares a la final de la Lliga Catalana de Manresa, quan el conjunt blaugrana es va imposar per 40 punts de diferència (94-54).

stats