Eurolliga
Esports Bàsquet 10/11/2011

Víctor Sada-Bo McCalebb, el duel que l'Eurobàsquet va ajornar

El base català i el nord-americà amb passaport macedoni tornaran a coincidir aquest dijous (20.45 hores, Esport3) a una pista de bàsquet

àlex Gozalbo
1 min
Bo McCalebb.

BarcelonaEl Barça Regal, campió de la Lliga Endesa, i el Montepaschi Siena, vencedor de la Lega italiana, es juguen aquest dijous (20.45 hores, Esport3) el lideratge del grup D de l'Eurolliga en un dels millors partits que es poden veure actualment. De moment, tots dos equips sumen tres victòries i cap derrota.

Un dels duels clau del partit es podrà veure a la posició de base, on Marcelinho Huertas i Víctor Sada tractaran de limitar la influència en el joc de Bo McCalebb (17,7 punts i 3,7 assistències de mitjana).

El català i el nord-americà amb passaport macedoni tornaran a coincidir després de la semifinal de l'Eurobàsquet, quan la selecció espanyola es va imposar per 92-80 a la macedònia. McCalebb va sumar 25 punts en 34 minuts, mentre que Sada es va quedar sense jugar.

L'equip de Simone Pianigiani, que la temporada passada es va classificar per a la final four de Barcelona, s'ha convertit en el gran dominador del bàsquet italià. De fet, el Montepaschi Siena ha aconseguit els últims cinc títols de lliga del seu país.

stats