Eurolliga
Esports Bàsquet 09/04/2013

El Barça Regal i el Panathinaikòs obren els quarts de final de l'Eurolliga

Xavi Pascual tindrà aquest dimarts (20 hores, Esport3) les baixes de Pete Mickeal, Xavi Rabaseda i Marko Todorovic

àlex Gozalbo
1 min
Sarunas Jasikevicius i Dimitris Diamantidis, al Palau Blaugrana

BarcelonaEl Barça Regal estrena aquest dimarts (20 hores, Esport3) l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga contra el Panathinaikòs, un rival que aspira a repetir l'èxit de fa dues temporades i barrar el pas del conjunt català.

El nivell físic del Panathinaikòs és superior al del Barça Regal i és per això que Xavi Pascual vol traslladar el pes dels partits a l'aspecte tàctic. El tècnic fa setmanes que estudia el rival amb Agustí Julbe, Iñigo Zorzano i David Garcia, i ha arribat a la conclusió que el seu equip necessita un estil d'enfrontament molt ric en matisos estratègics. Les baixes de Pete Mickeal, Xavi Rabaseda i Marko Todorovic, que té una petita fractura a un dit de la mà dreta, augmenten aquesta necessitat.

Els primers 4.000 aficionats que entrin al Palau Blaugrana rebran una bufanda del Consell del Palau, l'organisme que reuneix els quatre grups d'animació amb presència habitual als partits de les seccions. La bufanda té el lema "La força del Palau" al davant i "Un pavelló de llegenda" al revers. S'ha previst que els aficionats cantin una nova cançó amb la música de 'L'estaca' de Lluís Llach. El Barça Regal tan sols ha perdut un partit de l'Eurolliga a casa, on aquesta temporada acumula onze victòries.

Llegeix al blog 'ARA bàsquet' una anàlisi del joc ofensiu del Panathinaikòs.

stats