Eurolliga
Esports Bàsquet 01/11/2012

Un Barça Regal invicte a l'Eurolliga rep el Partizan

L'equip de Belgrad arriba al partit d'aquest dijous (20.45 hores, Esport3) sense haver-se estrenat aquesta temporada

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro

BarcelonaEl Barça Regal rep aquest dijous (20.45 hores, Esport3) el Partizan al Palau Blaugrana. L'equip de Belgrad arriba al Palau Blaugrana sense haver guanyat aquesta temporada cap partit a l'Eurolliga. El tècnic Dusko Vujosevic acostuma a començar els enfrontaments amb Leo Westermann, Bogdan Bogdanovic, Vladimir Lucic, Drew Gordon i Dejan Musli.

"El Partizan és un equip que lluitarà fins al final en aquest partit i en tots els qui queden. És sabut que és un equip que sempre reflecteix això. El seu esperit competitiu és d'altíssim nivell i això el fa un rival perillós, juntament amb la qualitat que tenen", diu Xavi Pascual, que minuts abans del partit haurà de descartar un jugador.

El Barça Regal acumula 12 partits d'Eurolliga sense perdre al Palau Blaugrana, on ni el Brose Baskets ni el Besiktas JK van poder superar els 60 punts anotats. Mentre l'equip aspira a aconseguir regularitat en el tir exterior, la defensa continua sent la gran arma del conjunt blaugrana.

Un dels protagonistes del partit serà Joan Carles Navarro, que aquest dimecres ha fet cinc anys que va debutar a la NBA.

stats