Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/10/2012

L'UCAM Múrcia mesura la milloria del Barça Regal

Després de dues derrotes a la Lliga Endesa, l'equip blaugrana juga aquest diumenge (19 hores) sense marge per equivocar-se

àlex Gozalbo
1 min
Jawai, al costat de Pete Mickeal

BarcelonaDesprés de començar la Lliga Endesa amb dues derrotes, el Barça Regal rep aquest diumenge (19 hores) l'UCAM Múrcia al Palau Blaugrana. El vigent campió de la competició, que jugarà sense C. J. Wallace, espera seguir millorant defensivament i mostrar-se més encertat en el tir de tres punts que en els últims partits.

El Barça Regal haurà de jugar el quart partit en vuit dies. "La realitat amb la qual ens trobem sempre és que el rival té més temps per preparar els partits que nosaltres. Divendres vam jugar contra el Brose Baskets, que no competia des de dissabte. Aquest diumenge competim contra l'UCAM Múrcia, que ha tingut una setmana per preparar el partit. Sabem que funciona així, però és complicat. Hem de ser capaços de preparar amb menys temps els partits", explica l'entrenador Xavi Pascual.

L'UCAM Múrcia arriba a Barcelona amb el pivot Marcus Lewis, que té una mitjana de 20 punts per partit, com a principal argument ofensiu. Óscar Quintana sol completar el cinc inicial amb Josep Franch, Matt Gatens, Berni Rodríguez i David Barlow.

stats