Lliga Endesa
Esports Bàsquet 15/10/2011

L'Assignia Manresa busca el triomf a Santiago de Compostela per imitar l'inici de temporada del 2003

Jaume Ponsarnau, que recupera Sergiy Gladyr per al partit contra el Blusens Monbus, no es refia del rival

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaL'Assignia Manresa juga aquest diumenge (12.30 hores) a Santiago de Compostela, on s'enfrontarà al Blusens Monbus. Tal com aquest diumenge publica l'ARA, si l'equip que entrena Jaume Ponsarnau guanya, igualarà l'inici de temporada (3-0) de la campanya 2003-04.

"Una de les coses que més m'estimula del partit és que veig la gent mentalitzada i fins i tot espero que fem un pas endavant", explica Jaume Ponsarnau, conscient que l'equip necessita començar amb un bon coixí de victòries.

Iniciar la campanya amb tres victòries no és garantia de res (el Manresa no es va classificar per al play-off la temporada 2003-04 i va ser eliminat a quarts de final de la Copa del Rei), però permet treballar amb tranquil·litat.

Jaume Ponsarnau, que recupera Sergiy Gladyr per al partit de Santiago de Compostela, destaca les virtuts del Blusens Monbus: "És un equip amb talent físic i atlètic, sòlid en defensa i que et deixa pocs espais en atac. Tenen clar a què juguen i requereixen la màxima atenció perquè contínuament tenen detalls sorpresa".

Cap dels jugadors que la temporada 2003-04 va aconseguir començar el campionat amb un 3-0 continua a l'Assignia Manresa, tot i que alguns com Albert Oliver (Fiatc Joventut) o Rafa Martínez (València Basket), segueixen a la màxima divisió del bàsquet.

stats