Eurolliga
Esports Bàsquet 08/11/2012

El CSKA d'Ettore Messina avalua la defensa del Barça Regal de Xavi Pascual

L'equip rus i el català es jugaran aquest dijous (17.00 h, Esport3) el lideratge del grup D de l'Eurolliga

àlex Gozalbo
1 min
Ettore Messina i Xavi Pascual

BarcelonaEl CSKA de Moscou i el Barça Regal es jugaran aquest dijous (17.00 h, Esport3) el lideratge del grup D de l'Eurolliga. Els dos equips rivals tenen la millor defensa de la competició. L'equip blaugrana, que encaixa 62,7 punts per partit, millora per poc els registres del conjunt rus (67,2).

El CSKA de Moscou està dirigit per Ettore Messina, i Xavi Pascual li ha ha guanyat 11 dels 14 enfrontaments directes. "El CSKA té un equip extraordinari i és candidat a guanyar l'Eurolliga", diu el tècnic de Gavà, que avui decidirà si hi inscriu Pete Mickeal. L'aler nord-americà, que s'ha perdut els tres últims partits del Barça Regal per una elongació al bessó, ha viatjat aquest dimecres amb la resta de l'equip.

"Hem guanyat tots els partits de la primera fase i aquest no n'ha de ser una excepció. És un partit de 'final four'", explica Erazem Lorbek, que encara no ha assolit el nivell d'altres temporades. "Hem de tenir paciència, estem jugant bé, hem de jugar com sabem i estem preparats per afrontar el repte. Treballo dur per aconseguir el camí per la victòria", analitza l'aler pivot.

L'equip rus ja no compta amb tres de les estrelles que el van convertir en subcampió d'Europa la temporada passada, ja que Andrei Kirilenko i Alexey Shved van fitxar pels Minnesota Timberwolves (NBA) i Ramunas Siskauskas va deixar el bàsquet professional.

stats