ACB
Esports Bàsquet 30/04/2011

El DKV Joventut vol trencar la mala ratxa contra el CAI a Saragossa

La Penya, que ja no pot aspirar a entrar al 'play-off', vol acabar la temporada amb un bon gust de boca després de les contundents derrotes de la setmana passada

Redacció
1 min
Russell Robinson

BarcelonaEl DKV Joventut intentarà aquest diumenge (12.15 hores, ACB360) a la pista del CAI Saragossa trencar la seva sèrie de quatre derrotes consecutives en un partit sense transcendència a efectes de classificació entre dos equips igualats en victòries.

Els verdinegres volen tornar a ser igual de competitius com ho van ser dilluns passat davant el Regal Barça en un partit en què la derrota per tres punts (65-68) va deixar satisfets els de Pepu.

L'equip de Badalona tindrà davant seu l'únic equip de la Lliga ACB que aquesta temporada ha estat capaç de guanyar el Barça i el Madrid. Als blancs els va derrotar en l'últim partit disputat a la seva pista (86-84).

Caldrà veure si la Penya és Doctor Jekill o Mister Hyde, al pavelló Príncipe Felipe. En les seves dues últimes sortides ha rebut la major derrota de la seva història, a la pista de l'Unicaja (111-55), i un sever correctiu a la del Granada (94-65).

Pepu Hernández s'emporta a Saragossa als dotze jugadors que van disputar el derbi català, inclosos els pivots Nacho Llovet i Marko Todororovic i els alers Albert Ventura i Joan Tomàs, del seu equip vinculat, el CB Prat-Joventut.

Els verdinegres es trobaran un rival que no podrà comptar amb el seu millor jugador, l'argentí Paolo Quinteros, fet que converteix en imprevisible el joc dels homes de José Luis Abos, que podria buscar els punts febles del DKV Joventut a l'interior de la zona.

Al partit d'anada disputat a l'Olímpic de Badalona, el DKV Joventut va guanyar 84-80 en un partit marcat per l'encert dels llançadors: l'absent Carl English pel DKV Joventut i David Barlow i Andrés Miso pels saragossins.

stats