ACB

Els espectadors bascos aspiren a batre el rècord de soroll en un partit

El Caja Laboral busca impressionar el Regal Barça amb més decibels que mai

L'equip de Xavi Pascual ha de guanyar un dels propers tres partits per accedir a la final de l'ACB, però tot i l'avantatge la situació es complica, ja que avui (20.30 hores, Esport 3) l'eliminatòria viatja a Vitòria

El Regal Barça ha de guanyar un dels propers tres partits contra el Caja Laboral per accedir a la final de l'ACB, però tot i l'avantatge la situació es complica, ja que avui (20.30 hores, Esport 3) l'eliminatòria viatja a Vitòria.

El Caja Laboral només ha perdut un dels 18 partits ACB que ha jugat com a local al Fernando Buesa Arena. El Regal Barça, que va perdre l'encontre de lliga regular a Vitòria (87-80), ja sap com animen els gairebé 10.000 espectadors bascos, que avui aspiren a batre el rècord de soroll en un partit de bàsquet. El registre actual el té l'Unicaja, que la temporada 2005-06 va arribar als 117,3 decibels.

El guanyador d'aquesta semifinal s'enfrontarà a la final de l'ACB al Reial Madrid o al Bizkaia Bilbao Basket. De moment, el conjunt basc domina la sèrie per 1-2. Aquest dijous (20.30, Teledeporte) es juga el quart partit de l'eliminatòria.