ACB
Esports Bàsquet 01/06/2011

El Caja Laboral busca impressionar el Regal Barça amb més decibels que mai

L'equip de Xavi Pascual ha de guanyar un dels propers tres partits per accedir a la final de l'ACB, però tot i l'avantatge la situació es complica, ja que avui (20.30 hores, Esport 3) l'eliminatòria viatja a Vitòria

àlex Gozalbo
1 min
Víctor Sada.

BarcelonaEl Regal Barça ha de guanyar un dels propers tres partits contra el Caja Laboral per accedir a la final de l'ACB, però tot i l'avantatge la situació es complica, ja que avui (20.30 hores, Esport 3) l'eliminatòria viatja a Vitòria.

El Caja Laboral només ha perdut un dels 18 partits ACB que ha jugat com a local al Fernando Buesa Arena. El Regal Barça, que va perdre l'encontre de lliga regular a Vitòria (87-80), ja sap com animen els gairebé 10.000 espectadors bascos, que avui aspiren a batre el rècord de soroll en un partit de bàsquet. El registre actual el té l'Unicaja, que la temporada 2005-06 va arribar als 117,3 decibels.

El guanyador d'aquesta semifinal s'enfrontarà a la final de l'ACB al Reial Madrid o al Bizkaia Bilbao Basket. De moment, el conjunt basc domina la sèrie per 1-2. Aquest dijous (20.30, Teledeporte) es juga el quart partit de l'eliminatòria.

stats