ACB
Esports Bàsquet 10/03/2011

El DKV Badalona aspira a trencar seva mala ratxa davant l'equip revelació de la Lliga ACB

L'equip que entrena Pepu Hernández rebrà aquest vespre (20.45 hores, Esport3) al Palau Olímpic de Badalona la revelació de l'ACB, el Blancos de Rueda Valladolid

Redacció
2 min

BadalonaEl DKV Joventut rebrà aquest vespre (20.45 hores, Esport3) al Palau Olímpic de Badalona la revelació de l'ACB, el Blancos de Rueda Valladolid, amb l'objectiu de trencar la ratxa de quatre derrotes seguides que acumula a la lliga, a la qual cal sumar l'obtinguda a la Copa del Rei contra el Barcelona.

L'última victòria dels de Badalona va ser el 30 de gener passat a la pista del Menorca, cosa que amb certa perspectiva pot considerar-se una victòria importantíssima per eludir complicacions per mantenir la categoria.

Després de les quatre derrotes consecutives, els de Pepu Hernández -que ahir va complir un any a la banqueta verd-i-negra- són dotzens amb 11 victòries, tancant el grup que lluita per entrar en els 'play off', possibilitat que es presenta quimèrica a Badalona.

En l'última derrota a la pista del Reial Madrid (78-60) es va repetir el guió dels últims partits: dos bons primers quarts (33-31), però baixada de l'equip a mesura que passen els minuts, que nota el cansament provocat per les poques rotacions.

Demà s'espera un partit molt físic davant el sisè classificat, sobretot en el joc interior on radica el gran potencial val·lisoletà, amb Marcus Slaughter i Eulis Baez com a referents.

L'equip de Pepu Hernández, amb les ja conegudes absències de Henk Norel i Carl English, haurà de construir el seu joc des de la defensa, el seu punt feble, i esperar que els pesos pesants de l'equip tinguin un alt rendiment.

Més encert des de la línia de 6,75 -7 cistelles de 26 intents davant el Reial Madrid- serà una altra de les premisses a complir per alliberar de pressió a Will McDonald, que disputarà el seu partit 250 a l'ACB.

El Palau Olímpic, d'una altra banda, podria veure jugar per primera vegada al pivot montenegrí Marko Todorovic, que davant el Reial Madrid va disputar els seus primers nou minuts a la lliga ACB.

La història juga a favor dels verd-i-negres, que no han perdut contra el conjunt castellà a Badalona des de la temporada 1999-2000, quan van caure per 74-80. Des d'aleshores suma 9 triomfs consecutius en el seu feu.

stats