Publicitat
Publicitat

ACB

La Penya busca arribar a la seva victòria 650 a l'ACB.

DKV Joventut i Gran Canària 2014 es barallen per una posició al 'play-off'

Pepu Hernández ha convocat Nacho Llovet, Marko Todorovic i Albert Ventura per al partit d'aquest diumenge (12.30 h, Esport3) contra el conjunt canari

Els vuit millors equips de la Lliga ACB lluitaran pel títol i ni el DKV Joventut ni el Gran Canària 2014 es volen quedar fora. És per això que el partit que es juga aquest diumenge al migdia (12.30 h, Esport3) a Badalona té tanta importància ja que, a dia d'avui, tots dos equips es quedarien fora de les eliminatòries i l'equip que perdi avui ho tindrà difícil.

Alguns jugadors del DKV Joventut, com ara Josep Franch, Dmitry Flis i Joan Tomàs, tenen problemes físics i Pepu Hernández ha convocat Nacho Llovet, Marko Todorovic i Albert Ventura.

El DKV Joventut podria arribar a la victòria 650 en la seva trajectòria en l'ACB. La Penya és un dels cinc únics equips que ha estat present en totes les edicions de la competició. Segons recorda a la seva pàgina web oficial, la primera victòria de l'equip badaloní a l'ACB va arribar l'11 de setembre de 1983, després de superar a casa el FC Barcelona per 75 a 70.

Dos seran els retrobaments que provocarà el partit. D'una banda, Will McDonald jugarà contra l'equip amb el qual va debutar a l'ACB i en què ha militat en dues etapes diferents. De l'altra, destaca el retorn de Pedro Martínez, entrenador que va dirigir el DKV Joventut també en dues etapes.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT