ACB
Esports Bàsquet 09/04/2011

DKV Joventut i Gran Canària 2014 es barallen per una posició al 'play-off'

Pepu Hernández ha convocat Nacho Llovet, Marko Todorovic i Albert Ventura per al partit d'aquest diumenge (12.30 h, Esport3) contra el conjunt canari

àlex Gozalbo
1 min
Will McDonald.

BadalonaEls vuit millors equips de la Lliga ACB lluitaran pel títol i ni el DKV Joventut ni el Gran Canària 2014 es volen quedar fora. És per això que el partit que es juga aquest diumenge al migdia (12.30 h, Esport3) a Badalona té tanta importància ja que, a dia d'avui, tots dos equips es quedarien fora de les eliminatòries i l'equip que perdi avui ho tindrà difícil.

Alguns jugadors del DKV Joventut, com ara Josep Franch, Dmitry Flis i Joan Tomàs, tenen problemes físics i Pepu Hernández ha convocat Nacho Llovet, Marko Todorovic i Albert Ventura.

El DKV Joventut podria arribar a la victòria 650 en la seva trajectòria en l'ACB. La Penya és un dels cinc únics equips que ha estat present en totes les edicions de la competició. Segons recorda a la seva pàgina web oficial, la primera victòria de l'equip badaloní a l'ACB va arribar l'11 de setembre de 1983, després de superar a casa el FC Barcelona per 75 a 70.

Dos seran els retrobaments que provocarà el partit. D'una banda, Will McDonald jugarà contra l'equip amb el qual va debutar a l'ACB i en què ha militat en dues etapes diferents. De l'altra, destaca el retorn de Pedro Martínez, entrenador que va dirigir el DKV Joventut també en dues etapes.

stats