ACB
Esports Bàsquet 05/03/2011

El DKV Joventut visita un Reial Madrid que s'estrena sense Ettore Messina

La Penya visita aquesta tarda (18 hores, Teledeporte) el Reial Madrid en un partit molt especial per a Pepu Hernández, a qui el conjunt blanc aspira a fitxar

àlex Gozalbo
1 min
Pepu Hernández.

Badalona p { margin-bottom: 0.21cm; } El DKV Joventut visita aquesta tarda (18 hores, Teledeporte) el Reial Madrid. A la Caja Mágica s’enfronten dos equips en crisi ja que entre tots dos han perdut cinc dels últims sis partits disputats a l’ACB.

En el partit de la primera volta jugat a Badalona el Reial Madrid es va imposar per 64-72 després d’aconseguir un 5-22 en el primer quart que va ser decisiu. El DKV Joventut suma quatre visites consecutives a la pista del Reial Madrid sense aconseguir la victòria. A totes elles mai va tenir opcions de victòria.

Serà un partit especial tant per a Quinton Hosley, que s’enfronta al seu antic equip, com per a Clay Tucker i Sergi Vidal, tots dos amb passat a la Penya. Però sobretot per a Pepu Hernández, a qui el Reial Madrid pretén com a entrenador.

Després de la dimissió d'ahir d'Ettore Messina, avui serà Lele Molin, el seu ajudant, qui ocupi la banqueta del Reial Madrid. El primer candidat per ocupar, de forma permanent, la plaça és Pepu Hernández, entrenador del DKV Joventut. El vuitè punt de l’annex XIVè del conveni signat entre l’ACB i l’Associació d’Entrenadors (AEEB) sembla que obliga els entrenadors a deixar passar un mes per canviar de club, però hi ha una excepció: que totes dues entitats es posin d’acord.

Tal com publica avui el diari ARA, si el DKV Joventut, que actualment es troba en situació de concurs de creditors, arribés a un acord amb el Reial Madrid, Pepu Hernández podria fer-se càrrec de l’equip blanc demà mateix.

stats