Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/10/2012

Fiatc Joventut i Assignia Manresa, duel a Badalona

Els equips que entrenen Salva Maldonado i Jaume Ponsarnau s'enfronten aquest diumenge (12.30 hores, Esport3)

àlex Gozalbo
1 min
Salva Maldonado i Jaume Ponsarnau

BadalonaDues setmanes i mitja després de veure's les cares a la semifinal de la Lliga Catalana, el Fiatc Joventut i l'Assignia Manresa es tornen a enfrontar aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) a Badalona. L'equip de Salva Maldonado compta amb la baixa del jove Guillem Vives, mentre que el visitant té el dubte de Javi Rodríguez.

"Perdrà el partit l'equip que sigui inconsistent més temps. Guanyarà el que sigui mentalment més dur per superar els moments complicats que tingui el partit", opina Salva Maldonado, tècnic del Fiatc Joventut. Després d'estrenar-se a Màlaga, el base Corey Fisher disputarà els primers minuts a Badalona.

En un moment en què els dos equips encara estan en construcció, el duel de pissarres serà clau. "El Fiatc Joventut és un equip amb molta intel·ligència tàctica, que sap aprofitar molt el talent que té i que sap viure molt bé dins dels partits, buscant la inspiració dels seus jugadors", explica Jaume Ponsarnau.

L'entrenador de l'Assignia Manresa no va poder treballar amb l'equip complet fins pocs dies abans de començar la temporada i ara ho està notant. "Reconec que no he estat prou flexible per adaptar-me al fet que a la pretemporada ens hagin arribat tres jugadors tard i fora de to. Jo hauria d'haver dotat a l'equip de més recursos per afrontar millor els mals moments, perquè ara mateix no els tenim. Ja hem entès com volem jugar bé, ho vam demostrar a la primera part durant el Gran Canària, però quan hi ha desencert hem de tenir arguments més consistents, que sobretot es basin en el treball defensiu", explica Jaume Ponsarnau.

stats