Lliga Endesa

Pere Tomàs tornarà a jugar al Palau Olímpic de Badalona vuit mesos i mig després

Dani Moreno, preparador físic, té comptabilitzades les 427 sessions que l'aler ha fet durant 332 dies d'entrenament al marge del grup. El Fiatc Joventut rep aquest diumenge (12.30 hores) l'UCAM Múrcia

Vuit mesos i mig després de jugar per última vegada al Palau Olímpic de Badalona, Pere Tomàs torna aquest diumenge (12.30 hores) a competir al pavelló del Fiatc Joventut, que rep l'UCAM Múrcia. L'aler, que la setmana passada ja va disputar uns minuts a Vitòria, no competeix a casa des que el 12 de febrer es va enfrontar al Barça Regal.

Dani Moreno, preparador físic de la Penya, té comptabilitzades les 427 sessions que Pere Tomàs ha fet durant 332 dies d'entrenament al marge del grup. L'aler ha recorregut 20.000 metres a dins d'una piscina, ha pujat més de 15.000 esglaons d'escala i ha completat més de 1.700 quilòmetres amb una bicicleta (1.000 a sobre d'una el·líptica i 700 a sobre una normal). A més, el jugador ha mobilitzat més de 5.000 tones a la sala de peses.

El rival del Fiatc Joventut, que també suma dues victòries en quatre partits, compta amb jugadors com Matt Gatens, Berni Rodríguez i Andrés Miso al perímetre.