Lliga Endesa
Esports Bàsquet 15/12/2012

El Barça Regal busca a la pista de l'Herbalife Gran Canària la seva tercera victòria consecutiva

El partit d'aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) tindrà una importància especial per a C. J. Wallace, que fa dues temporades va jugar a Las Palmas

àlex Gozalbo
1 min
C. J. Wallace

BarcelonaEl Barça Regal buscarà aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) la tercera victòria consecutiva a la Lliga Endesa. L'equip que entrena Xavi Pascual, que continua deixant fora de la convocatòria Sarunas Jasikevicius, visita la pista de l'Herbalife Gran Canària. El partit tindrà una importància especial per a C. J. Wallace, que fa dues temporades va jugar a Las Palmas.

"Crec que cada vegada estic connectant millor amb els aficionats del Barça Regal i espero que encara no hagin vist la meva millor versió a Barcelona", opina C. J. Wallace, que ara està passant per un bon moment de forma. La seva mitjana és de 5,8 punts i 3,8 rebots, però el jugador destaca per la seva aportació defensiva.

El Centro Insular de Deportes és una de les pistes maleïdes per al Barça Regal, que ha perdut en sis de les últimes visites en temporada regular i una nova ensopegada l'allunyaria de les quatre primeres posicions.

stats