Lliga Endesa

Tres partits en sis dies: el nou repte del Barça de bàsquet

L'equip blaugrana juga contra La Bruixa d'Or Manresa (dimarts), el Bayern Munic (divendres) i l'Herbalife Gran Canària (diumenge)

Després de tancar la gira asiàtica, el Barça de bàsquet reprèn la Lliga Endesa visitant aquest dimarts (21 hores, Esport3) La Bruixa d'Or Manresa. "Hem fet un bon treball, hem pogut entrenar-nos força bé, amb quatre sessions consecutives que ens han servit per créixer i mirar endavant. En temes de dinàmica de grup ens ha anat molt bé", assegura Xavi Pascual, que és conscient que el Barça haurà de jugar tres partits en sis dies. "Hem fet una setmana força bona i ens hem de preparar ràpidament per als partits que tenim", afegeix el tècnic.

El Barça juga dimarts, divendres i diumenge. "En la part esportiva tenim moments millors i pitjors. En l'aspecte defensiu ens costa més, però res que no sigui normal a aquestes altures de la temporada", reconeix Xavi Pascual.

Pedro Martínez haurà de competir contra el Barça sense Andrew James Ogilvy, que té un esquinç a la planta del peu i haurà d'estar almenys un mes de baixa. El tècnic de La Bruixa d'Or Manresa tampoc podrà comptar aquesta nit amb el base Peppe Poeta, que segueix amb dolors al genoll esquerre.