Lliga Endesa

La Bruixa d'Or Manresa agita el Nou Congost abans de rebre el MoraBanc Andorra

Pedro Martínez està pendent de l'estat físic de Marius Grigonis i Jamar Samuels per al partit d'aquest diumenge (19 hores)

La Bruixa d'Or Manresa ha mobilitzat la seva afició per al partit d'aquest diumenge (19 hores) contra el MoraBanc Andorra. Després de començar la Lliga Endesa amb tres derrotes, el club català ha intentat assegurar-se un bon ambient al Nou Congost amb una campanya a través de les xarxes socials.

Pedro Martínez, que no podrà comptar amb Álex Hernández Andrew James Ogilvy, està pendent de l'estat físic de Marius Grigonis, que es va torçar el peu en un entrenament, i Jamar Samuels, que arrossega una lumbàlgia. La novetat és la presència de Davin White, base debutarà aquest diumenge. El MoraBanc Andorra, per la seva banda, té el dubte de Víctor Sada.

"Ens hauria agradat no tenir elements sobrevinguts, però ens hem de centrar en ajudar els que tenim. Hem d'intentar estar el millor possible diumenge. Estem intentant que el procés d'adaptació de White sigui el més ràpid possible. Cada partit té la seva dificultat, però jo sempre veig opcions de victòria. El rival ve amb bona forma, és un equip amb jugadors molt experts i amb ofici", assegura Pedro Martínez.

El partit de diumenge serà especial per a Joan Peñarroya, que torna al Nou Congost, ara com a entrenador del MoraBanc Andorra.