ACB
Esports Bàsquet 14/01/2011

El Lagun Aro GBC, darrer obstacle de la primera volta per al Regal Barça

Xavi Pascual no podrà comptar amb Erazem Lorbek, que no ha viatjat amb la resta de l’expedició per culpa d'un pinçament del menisc extern del genoll dret

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, durant un temps mort.

BarcelonaEl Regal Barcelona, que té garantida la seva condició de cap de sèrie al sorteig de dilluns de la Copa del Rei, tanca demà (18 hores, Teledeporte) la primera volta de la Lliga ACB a la pista del Lagun Aro GBC amb l'aspiració de sumar una nova victòria.

El bon moment anotador d'Alan Anderson, que després de quatre partits té una mitjana de 12,3 punts, i Joan Carles Navarro, que si anota 13 punts arribarà als 6.000, serà una de les armes del Regal Barça.

“Si no ho aconsegueixo en aquest partit, ja ho faré en un altre”, deixa anar un tranquil Navarro, coneixedor que és a punt de superar un altre record en la seva carrera esportiva. Pactar com serà el moment del punt 6.000 es difícil d’imaginar. “M’agradaria que fos en joc, que no sigui llençant un tir lliure. Però no és molt fàcil de controlar això. Si estic a la línia de personal, no pensaré ara el fallo per fer-lo després en una acció de joc”, raona l'escorta de Sant Feliu.

Després de renovar dijous, Xavi Pascual no podrà comptar amb Erazem Lorbek, que no ha viatjat amb la resta de l’expedició per culpa d'un pinçament del menisc extern del genoll dret.

La tàctica de Pablo Laso, entrenador del Lagun Aro GBC, passa “per baixar el nivell del Regal Barça”. El tècnic vol evitar que el conjunt català pugui córrer i, a més, buscarà tenir una bona lectura ofensiva.

stats