ACB
Esports Bàsquet 30/04/2011

L'Assignia Manresa vol assegurar la permanència a Maó davant el Menorca Bàsquet

El Manresa està a prop de salvar-se, però necessita un petit pas. Si venç a Menorca aquest diumenge (12.30 hores, Esport3) podrà dir que, una temporada més, ha aconseguit el miracle

David Jover
1 min
Temps mort de l'Assignia Manresa.

BarcelonaQualsevol aficionat de l'Assignia signaria, a dia d'avui, la situació en què està l'equip a falta de tres jornades. I més si avui a Bintaufa pot assegurar la permanència davant un equip que fa tres temporades que va certificar el seu descens. Per tant, des de Manresa volen derrotar els menorquins que, d'altra banda, necessiten la victòria per no ser, gairebé matemàticament, equip d'Adecco Or.

La motivació que tindran els homes de Paco Olmos serà màxima, i l'agressivitat, també. Però l'Assignia ja sap jugar partits d'aquesta mena. Per tant, Jaume Ponsarnau no haurà dit res diferent als seus jugadors del que és habitual. El tècnic de Tàrrega ha comentat aquesta setmana que el partit contra el Menorca és “un matx que té el premi de seguir a l’ACB i és molt important centrar-nos en com el jugarem i no tant amb tot el que suposa, perquè això ens pot desenfocar del nostre objectiu”, comenta Ponsarnau.

El tècnic podrà disposar de tota la seva plantilla, tot i que diversos jugadors no estan al cent per cent. "És per això que durant aquesta setmana la càrrega física de l'equip no ha estat gaire alta”, diu.

El partit es podrà seguir aquest diumenge per Esport3 a partir de les 12.30 hores.

stats