Eurolliga
Esports Bàsquet 18/04/2013

El Barça Regal, obligat a guanyar a Atenes

Xavi Pascual recupera aquest dijous (20.45 hores,Esport3) Xavi Rabaseda i Marko Todorovic

àlex Gozalbo
1 min
Ambient durant el tercer partit

BarcelonaEl Panathinaikòs i el Barça Regal disputaran aquest dijous (20.45 hores,Esport3) un quart partit de quarts de final de l'Eurolliga que l'equip blaugrana té l'obligació de guanyar per no quedar eliminat de la competició. Xavi Pascual

Xavi Pascual, que recupera Xavi Rabaseda i Marko Todorovic, ha estudiat com sacsejar tàcticament l'eliminatòria. El Panathinaikòs ha treballat com atacar la defensa zonal del Barça Regal i el tècnic de Gavà augmentarà el risc de la seva proposta. "És un nou dibuix. Tindrem una mica més de pressió ja que una derrota ens deixaria fora de la competició, però hem de ser optimistes. D'entrada, hem de començar millor el partit,", assegura l'entrenador blaugrana.

Una de les claus de l'eliminatòria serà afegir jugadors claus a la proposta ofensiva del Barça Regal ja que Marcelinho Huertas, Víctor Sada i Joe Ingles es van quedar sense anotar el passat dimarts. Nate Jawai, per la seva banda, tan sols va sumar dos punts i això va permetre que la defensa del Panathinaikòs se centrés en Joan Carles Navarro.

stats