ACB
Esports Bàsquet 10/06/2011

El Bizkaia Bilbao Basket endurirà la seva proposta per buscar la victòria al Palau Blaugrana

Aquest dissabte (18.15 hores, Teledeporte) el Regal Barça i el Bizkaia Bilbao Basket juguen el segon partit de la final de l'ACB, una eliminatòria prevista al millor de cinc encontres

àlex Gozalbo
1 min
Àlex Mumbrú.

BarcelonaAquest dissabte (18.15 hores, Teledeporte) el Regal Barça i el Bizkaia Bilbao Basket juguen el segon partit de la final de l'ACB, una eliminatòria prevista al millor de cinc encontres. El conjunt basc aspira a endurir el seu joc per competir a més nivell que dijous, quan va arribar a perdre per 26 punts al Palau Blaugrana.

Històricament, l'equip que aconsegueix la primera victòria a la final de l'ACB es converteix en el clar candidat a endur-se el triomf final. Així ho indiquen els precedents, ja que en 25 de les 27 temporades disputades fins ara, el conjunt que va aconseguir aquest primer triomf va acabar aixecant el trofeu. A més, en les 16 ocasions en què el conjunt local va vèncer en el primer partit, aquest avantatge va resultar definitiu.

"Estic convençut que el segon partit serà més igualat. És una nova final i està més oberta. Ells començaran millor, ens crearan més dificultats i l'encontre podria decidir-se per una cistella. Serà molt obert", assegura Xavi Pascual, entrenador del Regal Barça.

Els àrbitres del partit seran José Antonio Martín Bertrán, José Ramón García Ortiz i Juan Carlos García González.

stats